Les notes, la filosofia... ara els números romans i la regla de tres

 


Deia l'opinador Jordi Galves i no fa gaires anys que la manera de dissimular la ineptitud és precisament abaixar el nivell, treure les notes, treure els mèrits. Tots babaus. Ho deia en un periòdic digital com a resposta a les primeres queixes per la davallada en el nivell de l'escola.

La ministra d'educació treu els números romans i la regla de tres. Bé, ho afegim la poca cura per l'ortografia, la lectura, la filosofia, ciutadania i qualsevol forma de pensament crític o opinió i com a punt final, l'aprovat general, siguis un bon estudiant (sembla gairebé impossible) o un estudiant dolent. Què tenim? Una massa poc crítica i dòcil. El que els interessa és que el votant sàpiga menys que ineptes que dirigeixen el país.

Això de prohibir, prohibir el cotxe, la filosofia, les mates... No serà que aquesta gentola són uns frustrats ressentits que ni han estat capaços d'obtenir el permís de conduir i que també odien les mates perquè el professor o professora que els va tocar, no en sabia explicar-les bé? "Si no és para mi, no es para nadie". Quina merda de gent!

Més sobre educació:
La imposició del llenguatgeReflexió fills i ordinadors, El progresisme papanatas torna a suspendre,   Monkey see, monkey do, El triomf dels mediocres,
Sobre educació: Antonio Escohotado Riquesa = Educació, No és la mascareta ni tampoc la distància,
Sobre Filosofia i llibertats:  Futbol i sèries, Filosofia i llibertats, La "nova" reforma educativa, Filofia desparece como optativa

© Manel Aljama (febrer 2024)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies 

© Imatge Lexicart
 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris