"A tots els docents de Secundària us planyo!" per Alba Medina

 


 

Diu Alba Medina a X/Twitter: Adolescents que són incapaços de mantenir l'atenció 30 minuts seguits, que xerren i riuen boicotejant la xerrada i mostrant cap respecte per la meva persona ni per l'estudiant universitari que m'acompanya per explicar-los coses que, a 2n de bat, els hi haurien d'interessar.

La meva resposta :

No és el resultat d'un dia. Són una generació "educada" amb tele porqueria, telèfon i ordinadors sense control parental. Van a l'escola a jugar i aproven tant sí com no. Eliminen ètica, filosofia i tot el que significa formar un pensament crític.

El pas següent per aquesta canalla és esdevenir esclaus: si no han estudiat ni història ni han parlat de filosofia, qualsevol dia els semblarà correcte que una persona perdi el dret a vot per un deute! 

Més sobre educació:

Les notes, la filosofia i ara la regla de tres, La imposició del llenguatgeReflexió fills i ordinadors, El progresisme papanatas torna a suspendre,   Monkey see, monkey do, El triomf dels mediocres,
Sobre educació: Antonio Escohotado Riquesa = Educació, No és la mascareta ni tampoc la distància,
Sobre Filosofia i llibertats:  Futbol i sèries, Filosofia i llibertats, La "nova" reforma educativa, Filofia desparece como optativa

© Manel Aljama (febrer 2024)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies 

© Imatge print de pantalla de la publicació a X

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris