I aleshores, l'extrema dreta puja | per Pilar Rahola a Elnacional.cat

 


Qualsevol que obri el meló immigratori rebrà la lletra escarlata que l’assenyalarà com a feixista. I així anem, amb el relat públic segrestat per quatre bonistes que no guanyen eleccions, però que imposen el silenci en determinats temes, considerats tabús per l’esquerra.

Després de viure, en poques hores, escenes amb AK-47 disparant ràfegues de desenes bales en un carrer de Girona, un assalt violent a la sala de parts de l’Hospital de Terrassa, sis morts violentes en 72 hores, dos ferits greus, venjances amb cases cremades a Figueres, un ofegat, desenes de detinguts i l’alerta dels Mossos d’Esquadra per la consolidació de màfies de la droga a Catalunya, hauríem de començar a considerar que tenim un problema. Un problema important, que no pot minimitzar-se, ni amagar-se, perquè la seva invisibilitat només ens porta al desastre.

Si els partits decents no parlen d’immigració, ni de delinqüència, ni de la qüestió islàmica, ni s’obre el debat públic pertinent, l’extrema dreta s’apropia del problema i creix gràcies a utilitzar-lo demagògicament

El problema és que si els partits decents no parlen d’immigració, ni de delinqüència, ni de la qüestió islàmica, ni s’obre el debat públic pertinent, l’extrema dreta s’apropia del problema i creix gràcies a utilitzar-lo demagògicament. Negar els problemes només serveix perquè creixin, es multipliquin i esclatin. Ja seria hora que miréssim què passa al nostre voltant, a França, a Holanda, a Alemanya, i aprenguéssim la lliçó. El bonisme no ens portarà la bondat social, ens porta directament al caos social. I després tots plorarem.

Article sencer: https://www.elnacional.cat/ca/opinio/extrema-dreta-puja-pilar-rahola_1244112_102.html

Més, en les etiquetes  Conflicte Orient Mitjà, Antisemitisme

i cercant per "Pilar Rahola"

Més: Indesitjable frivolitat, Conflicte Israel-Palestina per Dennis Prager (5 minuts), Wokisme i Jihadisme: un matrimoni fet a l'infern a Israelnoticias.com, Antisemitisme: judeofòbia, negacionisme i antisionisme per Carles Grima a El Nacional.cat, La sort d'occident en mans d'IsraelBarcelona Pro-Palestina o el Berlin Nazi?, Història comuna amb Israel, La Pura veritat, què volen els Palestins? Desmuntant mentides, L'esquerra Woke i Israel,
i l'etiqueta Jueus,   

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris