Wokisme i Jihadisme: un matrimoni fet a l'infern a Israelnoticias.com

 


El mes transcorregut des dels horribles atacs gihadistes contra civils israelians, les protestes i concentracions antisemites a tot el món, plenes d'eslògans i trops de l'era nazi, van començar fins i tot abans que Israel llancés la seva guerra contra Hamàs. Als Estats Units, aquestes manifestacions inclouen coalicions sense precedents de musulmans i esquerrans "desperts", una aliança aparentment oximorfona, atès que tota la resta que representen l'islam i l'esquerranisme s'exclouen mútuament.

Hi ha, però, una connexió més profunda entre l'islam i l'esquerra, que va més enllà de les aliances tàctiques: un odi inveterat a l'Occident modern i als béns que el defineixen, com la tolerància, la igualtat política, els drets individuals inalienables, la separació d'Església i Estat i, especialment, la llibertat com a dret de naixement de tot ésser humà. I, el que és més preocupant, tant l'islam com l'esquerra comunista donen suport i han practicat una violència brutal i indiscriminada per castigar els infidels i les apòstates.

[...]

De moment, aquestes manifestacions estan causant danys en pressionar la feble i covarda administració Biden perquè augmenti la seva intimidació a Israel perquè faci una "pausa humanitària" a la seva campanya, un eufemisme obvi per a un alto el foc que deixaria els carnissers de Hamàs temps per reagrupar-se, rearmar-se i tornar a assassinar israelians, com va prometre un funcionari de Hamàs que ha amenaçat amb interminables 10/7 fins que Israel desaparegui.

Article complet (castellà) Wokeísmo y Yihadismo: Un matrimonio hecho en el infierno: https://israelnoticias.com/editorial/wokeismo-y-yihadismo-un-matrimonio-hecho-en-el-infierno/

© Sobre l'autor: Bruce S. Thornton és Shillman Journalism Fellow al David Horowitz Freedom Center, professor emèrit de clàssiques i humanitats a la California State University, Fresno, i investigador a la Hoover Institution. El seu darrer llibre és Democracy's Dangers and Discontents: Tyranny of the Majority from the Greeks to Obama.

© Foto Artur Widak/NurPhoto via Getty Images

 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris