La quimera del canvi de sexe

 

Qualsevol cosa que puguis fer... ho puc fer millor! - NO! No pots!

Qui creu que una intervenció quirúrgica que consisteix a extirpar els genitals el converteix en home o dona, segons el cas, viu un engany. En el cas d'un home, no és suficient que el cirurgià li faci una falsa vagina amb el penis, ell hagi de prendre hormones i fer-se un implant de pits artificials per semblar una dona. Encara que ho sembli, no és una dona autèntica. No té ni tindrà mai un úter ni uns ovaris i conservarà la pròstata que li recordarà quan arribi el moment que va néixer home i per desgràcia per a ell que ha llençat els diners en una intervenció quirúrgica cara, que patirà les malalties de l'home i no de la dona que vol ser. A més, l'ADN continuarà amb marcadors que diran que va néixer "home" o "dona", segons sigui el cas.

El cas de la dona que vol ser home és encara més horrorós. Li extirpen els pits, l'úter i els ovaris i li implanten un penis hidràulic o de qualsevol mena que mai serà un penis de debò. I per descomptat, l'ADN sempre dirà que va néixer dona.

Que quedi clar que un adult pot fer el que vulgui amb el seu cos, però plantejar el tema de canvi de sexe a menors d'edat en formació o adolescents que és sabut que van d'un extrem a l'altre és de no tenir gaires escrúpols com a éssers humans.

La política sense escrúpols ha creat el llenguatge inclusiu que no és més que un invent per pervertir la natura que per sort, la destruïm, però no la dominem del tot. Eliminar per llei paraules com "mare" o "dona" per dir "productor d'òvuls" em sembla pervers. Aquest llenguatge i les lleis que han creat al respecte, recorden massa el distòpic "Neospeak" de George Orwell en la seva novel·la "1984", novel·la anticomunista i antisoviètica.

© Manel Aljama (desembre 2023)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies

© Photo compartida en Internet

 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris