El 20-N de 2023

En un país normal diguem Alemanya, Anglaterra, França, un militar diu que el cap de govern mereix un tret al clatell, té conseqüències. Aquí no. Abans, quan els atacs feixistes contra Catalunya, la resposta de PP i PSOE (podem dir PPPSOE) ha estat i es pot buscar en hemeroteques: "Están en nuestra trinchera". Ara ironies, el 20-N coincideix amb la presidència del PSOE gràcies als vots del "golpistas catalanes".

En qualsevol cas, el monstre feixista ho han revifat ELLS. Han anat a buscar i mobilitzar l'ignorant que veia futbol a casa seva i passava d'eleccions autonòmiques. I ara diuen que qui ho ha fet han estat els catalans amb les seves accions reivindicatives. El mateix discurs que els nazis en l'Alemanya dels trenta del segle XX. 

El pitjor de tot, és que els nostres representants que deien "ni un pas enrere" van ser els primers a agafar el TGV cap a Madrid (tal com havien pactat, perquè si no ho havien pactat, ben burros que van ser). I ara, a l'altra banda, es comprova com no és tan agradable ser president del govern d'Espanya a qualsevol preu: tot el judici al procés és una autèntica merda i Ñ i els catalans que han donat suport a tot aquest teatre queden com uns [poseu el que vulgueu].

També

És important el què i no el qui, Preguntes i dignitat, Tenir autocrítica, Gestió municipal o quotes de menjadora de partits, Ferran de Trastàmara traeix el papa Luna i l'abandona a la seva sort, El monstre, Fum, fum, fum

i les etiquetes Catalunya, i Opinió,

© Manel Aljama (novembre 2024)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris