dilluns, 29 de maig del 2023

Aficionats o professionals?

 


Les eleccions municipals del passat 28M han estat una desfeta pel partit socialista, al govern i per les forces catalanes que el 2019 encara mantenien que eren "independentistes", però després s'ha vist que no, que no han estat mai. L'abstenció ha estat molt alta en Catalunya, i ha afectat el vot més de formacions catalanes. La sucursal del PSOE en Catalunya ha guanyat alguns ajuntaments com Sabadell, l'Hospitalet i Tarragona, però depèn de pactes fer-se amb Barcelona o Girona. Pel que fa a l'estat la patacada dels socialistes ha estat de les que marquen època: han perdut molts ajuntaments i govern regionals.

Què passarà?: Res. El de sempre. El que vaig avançar en l'article del divendres 26 de maig (Ja sabem qui serà l'alcalde de Barcelona) Els col·legues es reuniran i repartiran l'espai de la menjadora. Són col·legues i són partits polítics d'un sistema caduc amb una llei, la municipal, que és ben obsoleta.

Més en les etiquetes Eleccions i Franquisme Residual

© Manel Aljama (maig 2023)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies

© Image  A member of the Forty Thieves tries to discover the location of the house of Ali Baba by Albert Robida (1848-1926) - Self-scanned on Wikipedia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per causa dels recents atacs de missatges publicitaris, els comentaris necessiten verificació.