El que s'aproxima...

 


Tots els indicadors: s'acosta una recessió comparable a la de 1929. Mentre els principals governs de la ja fallida "Unió Europea" (França i Alemanya) tiren pel dret i prenen mesures a títol individual, no tan sols mesures d'estalvi efectives, sinó també mesures que garanteixin el benestar de la població i l'abastiment dels béns essencials. Aquí com si res, brindis al sol. Cap acció davant la sequera d'estiu, la previsible mala collita i tan sols, el decret que permet tallar la llum. Em pregunto: fan falta tants diputats i assessors per governar a cop de decret?

No hi haurà cap tallada de llum... com a mínim abans de les eleccions municipals. Tampoc no hi haurà retallades, sinó tot el contrari, com la populista rebaixa de l'IVA dels higiènics femenins que no han fet en anys. I per Nadal, més llums que mai. Que es noti que tenen el cap ben buit.

Si les eleccions municipals són favorables al PSOE, és a dir, recuperen alcaldies importants com Barcelona i es consoliden a València i Sevilla, molt probablement convocaran eleccions generals. En cas contrari, es mantindran en el poder i no aplicaran cap mesura necessària per afrontar la recessió. Ja ho farà un altre que vingui darrere i qui dia passa, any empeny!

Veure també Quin estalvi és aquest? (https://www.manelaljama.com/2022/09/quin-estalvi-es-aquest.html )

© Manel Aljama (octubre, 2022)
Escriptor, Editor, Proveïdor de Continguts Digitals i Formador de Tecnologies

© Photo by Chris Li on Unsplash

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris