Les deu maneres de NO APRENDRE mai Anglès

 

Les deu maneres de NO APRENDRE mai anglès. (Article en clau d'humor)

1- Si segueixes un curs presencial o et matricules en una acadèmia d'anglès, acudeix els primers dies i posteriorment deixa progressivament d'assistir a les classes. El teu temps val molt i sempre hi ha coses més importants que fer-lo servir en una classe d'anglès.

2- Si segueixes un mètode autodidàctic d'aprenentatge (amb llibres de suport, multimèdia o cursos de formació en línia en anglès com els que s'inclouen a La Mansión de l'Anglès) no t'organitzis ni planifiquis el teu estudi. Simplement, dedica una estona a la teva formació quan no tinguis cap altra cosa a fer. En pocs dies la televisió, la videoconsola i la desídia natural d'"avui no, demà" s'hauran encarregat de posar cada cosa al seu lloc.

3- Quan per obligació (a l'escola, institut, universitat...) no tinguis més remei que aprendre anglès com una assignatura més procura estudiar únicament la part teòrica (gramàtica, vocabulari) que vagi per a cada examen. Aprèn el més possible de memòria i no busquis comprendre res. Aprovar és l'única cosa important.

4- Si cometeu el gran error de viatjar a un país de parla anglesa per aprendre o per turisme, assegureu-vos d'envoltar-vos de persones que parlin espanyol des del primer dia. Porta amb tu una bona guia de viatge en espanyol per ser autosuficient i no cal relacionar-te amb la població autòctona. Mai no t'adrecis a ningú en anglès. Si et parlen en anglès fingeix no comprendre absolutament res i exigeix ​​que es dirigeixin a tu en espanyol.

5- Mai vegis pel·lícules en versió original anglesa (encara que estiguin subtitulades a l'espanyol) ni vegis programes de televisió en anglès o escoltis emissores de ràdio que emetin en anglès. Per què esforçar-se si podem trobar els mateixos o similars continguts en espanyol?

6- Mai llegeixis llibres en anglès (ni amb el suport d'un diccionari) ni revistes, ni diaris ni qualsevol altre tipus de mitjà de comunicació en paper o per Internet. Informa't únicament a mitjans en espanyol i accedeix únicament a pàgines amb contingut en espanyol. Si alguna vegada per necessitat imperiosa et veus obligat a accedir a continguts en anglès, utilitza ràpidament i immediatament un traductor automàtic. Instruccions, rètols, missatges, indicacions, etc. en anglès (com aquests estranys senyals que col·loquen a les carreteres amb la paraula "stop") s'han de menysprear directament. Evidentment, si diguessin alguna cosa important o interessant s'haurien escrit en espanyol.

7- Quan tinguis l'oportunitat de parlar anglès (amb un turista, amb el teu professor, en reunions, conferències, cursos, etc.) NO HO FACIS! Tu no pots passar el ridícul que pot suposar equivocar-te i que els altres se n'adonin. És millor callar-te o expressar-te en espanyol i que sigui una altra persona la que s'hi esforci.

8- Quan escoltis cançons en anglès no t'interessis (encara que t'agradi la cançó) per conèixer o comprendre la lletra. Si en algun moment et planteges cantar o taral·lejar-la, amb uns quants "na ni no na, a guachu guachu guee....", ben entonats sobra.

9- Si (com pot ser inevitable) a l'escola o algun dels molts cursos que has seguit al llarg de la teva vida has arribat a aprendre una mica d'anglès, no et preocupis. Procura no practicar res del que s'ha après en endavant i el temps s'encarregarà que més aviat o més tard oblidis el poc que sàpigues.

10- Convenci't a tu mateix i presumeix davant dels altres de la inutilitat de parlar anglès. Tu t'expresses perfectament en el teu idioma i no necessites gens l'anglès. En tot cas, que aprenguin espanyol els anglesos. Mentalitza't que en la societat actual i futura no cal saber anglès. No es necessita per trobar feina, ni als teus estudis, ni per progressar a la teva professió, ni als negocis, ni en l'àmbit tecnològic o científic, ni per viatjar, ni per obrir-te noves possibilitats de coneixement, ni per facilitar la comunicació, ni com a cultura, ni per res. Com més convençut estiguis de tot això, més difícil serà que caiguis en la temptació d'aprendre.

Texto de http://www.mansioningles.com/

 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris