divendres, 17 de febrer del 2012

Vaig compar-lo per la portadaFeia poc que era soci de Circulo de Lectores.  En aquell temps, 1975 i en aquell barri tan lluny de tot on la draperia feia de llibreria, ser soci d'un club que et portava els llibres a casa semblava un regal del cel. Bé, estava a la biblioteca del barri.

Las llibreries quevaig conèixer només tenien llibres de text i "El Lazarillo de Tormes", (col·lecció Austral) a m és de material escolar (ara diuen d'oficina, vés per on).

Las ninfas de Francisco Umbral (1975) crec que era el llibre recomanat. Bé, jo no vaig fer cas a la ressenya ni a la recomanació. Vaig comprar-lo per la portada.  Llavors el text em va impactar. Ara però el trobo  massa retòric i carrincló. El conservo,  per la portada!

© Manel Aljama (febrer, 2012)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per causa dels recents atacs de missatges publicitaris, els comentaris necessiten verificació.