La Terra per al que la treballa

 

© Photo by حسن on Unsplash

 

Penso que podem trobar un precedent del moviment okupa en els inicis de la història de la humanitat. Sí, perquè si retrocedim en el temps, fins a arribar al moment que els primers homes de la història es divideixen en dos grans grups: els caçadors i recol·lectors, d'una banda, i per altra, els primers agricultors.

Segons la meva teoria, aquests primers agricultors van ser l'origen de les primeres ciutats. Van ser també els que van construir fortificacions per defensar la seva terra, els seus camps sembrats i els seus animals de granja. És a dir, van ser els primers propietaris, perquè es van apropiar d'un terreny on es van quedar. Ves per on, que aquests homes que conreen la terra que consideren seva, en pau, han de defensar-se de les hordes revolucionàries dels caçadors recol·lectors que al·leguen que la terra no té amo i que aquell terreny que ha costat molts esforços al seu "propietari", en realitat pertany al bèstia armat que ocupat el terreny.

El lector pot considera la meva anàlisi com molt simple, però, no tinc raó. Avui dia, els legisladors treballen a favor de l'okupa, de l'assaltant. Potser, ha estat sempre així i no ens n'hem adonat.

Pel tema dels ocupes:

Els okupes són feixistes, El progressisme ha perdut el nord,

© Manel Aljama (maig 2024)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies

© Photo by حسن on Unsplash

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris