Jornada de reflexiò?

 

 

Cal recordar i dir que:
  • Ho van tenir a les mans i no ho van fer.
  • TOTS ens van mentir, uns més que uns altres, en especial el bacó d'ERC i grum el Jordi Sánchez (el grum de l'exconseller Giró) en l'ANC. Però, la traïció no va ser l'octubre del 2017. Ben segur que va començar o una mica abans del 9N o tot just després quan van veure els resultats i els van entrar cagarrines només de sentir el telèfon.
  • Quin espectacle tan lamentable el d'un govern legítim anant pel seu propi peu i en tren a ser empresonats a Madrid. Podrien haver dissimulat una mica. La farsa del judici. El ridícul del llacet. I la impresentable defensa resumida "No si yo no quería", en castellà. Va home! Algun cop he dit que és més digne un mafiós calabrès que no reconeix el tribunal i exigeix un traductor de calabrès.
  • El vergonyós tracte vers MHO Quim Torra o tota la campanya bruta contra Laura Borràs.
  • La gestió pèssima d'ERC en minoria i la davallada en educació, sanitat, economia, sequera, empresa, defensa de la llengua i l'actitud irracional (i alineada amb Espanya) en el complex conflicte Israel vs. terroristes.
  • Em deixava el suport cec a tot el que sigui de l'islam: classes d'àrab i islam en horari lectiu, promoció del vel, missatges contra les tradicions càrnies catalanes com "amagueu el fuet" o "els catalans són racistes perquè diuen 'vi negre'". Els de la CUP ja no poden ser més indignes i no passen del grup aquell de "Viva la gente".
  • El tracte de tots els partits vers Aliança Catalana quan el seu programa s'aliena al 90% amb qualsevol dreta de blau del Parlament Europeu i amb els programes de Junts i del PP (amb l'excepció del suport independentista).
  • Anar per separat amb un recompte de vots amb Llei D'Hondt és anar pel pedregar si no és "vot útil".
  • I si guanyen els independentistes de manera que sumin una majoria suficient (recordem que Irlanda es va independitzar amb menys del 50%), o una força amb el vot útil aconsegueix la presidència, què faran?, demanar de genolls un referèndum a Espanya?
Si defensen la mateixa causa, per què van per separat? Per això tots aquests anys? Quina merda!

© Manel Aljama (maig 2024)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies

© Imatge Mohamed Hassan en Pixabay
 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris