Ha de ser molt gros el que passi el 12-M per canviar la tendència

Un afegit
(la meva opinió i tant de bo m'equivoqui)

Una cosa és arribar a ser president i una altra, la llista més votada. Tal com està el pati, Illa tindrà la llista més votada; vull dir que el PSC tindrà la llista més votada, amb el corrupte Illa o amb ninot. Tant se val. No em creieu? El PSC mana a l'Hospitalet des de 1979! Des de llavors, Filesa, Sala, Pujana i una llarga llista de noms...

Els voten. El PSC ha superat aquella època dels Obiols i cia. Des del tripartit i l'expulsió dels "margallistes", Elena i cia han aterrat a ERc. L'altre sector catalanista, el de Mascarell, va arribar a Junts.

Això que per separat obtenen més és una altra mentida del mossèn. Perden vots els d'ER, però no tants. L'alcaldia de Sant Vicenç dels Horts que ara és del PSC (quin canvi!?). Però els que viuen de la pagueta que són molts entre 4000 i 9000 no fallaran. Després les opcions de la Ponsati i l'AC són una mostra més del descontentament i frustració de la gent.
No veig els d'ERc formant un govern amb Junts si el seu guió és autonomisme. Tampoc veig els d'AC fent el mateix quan el MHP Puigdemont els ha rebutjat.

Relacionat: Tot plegat molt trist, Tot plegat molt trist II

© Manel Aljama (abril 2024)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris