Les previsions de Deulofeu es compliran?

 


 

Arran de la polèmica amb el vídeo de Kate Middleton

Sembla que en el cas britànic sí. La "desaparició" de la princesa Kate Middleton dels actes públics de la monarquia va donar peu a tota mena d'especulacions. En resposta, apareix en un vídeo on explica que té un càncer. Vivim però, una època diferent. Abans de la televisió i Internet, a l'Espanya del blanc i negre de Franco la gent s'empassava tot el que la propaganda del règim posava en el NO-DO: el dictador pescant una enorme tonyina, inaugurant un pantà, rebent la delegació de Villaconejos o presidint el Consell de Ministres, tot amb l'aparença d'haver-lo fet en un mateix dia.

El vídeo de la Kate, tot i ser de la BBC, "sembla" pel que diuen els conspiranoics, una reedició d'un altre de 2016. Vesteix la mateixa roba, duu el mateix pentinat i al mateix jardí amb aspecte primaveral (d'abril). No és estrany. Amb la IA és molt fàcil clonar la veu i fer moure els llavis d'acord amb les paraules. En safata ho han tingut els conspiranoics o partidaris de la teoria de la conspiració.
.
He mirat una mica els "conspis" britànics: King Charles té un càncer molt avançat i sembla que té un peu al calaix, però el príncep hereu no es veu amb cor de ser rei i sembla que està partint peres amb la Kate (la del càncer). Segons aquestes premisses, la corona seria pel Harry i la República Britànica ben a tocar. Amb absència de monarquia, Escòcia ho tindria pla per demanar un nou referèndum.

Tot se sap

L'exemple de la propaganda de Franco ja no serveix, he de posar el de Junqueres en un míting suposadament multitudinari, però gràcies a una foto feta des del darrere ens mostra que només hi havia els tècnics com a espectadors. I els que els temps han canviat i al final, tot se sap.

© Manel Aljama (març 2024)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies

©  Vídeo de BBC en un captura de les publicacions a les Xarxes Socials.

 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris