La fàbrica de “refugiats palestins”

 

L'ONU va crear l'agència UNRWA perquè es dediqui exclusivament als set-cents mil refugiats àrabs de les guerres araboisraelianes.

Aquesta agència va establir l'estatus hereditari de refugiat a tots els descendents de cadascun dels 700.000 inicials.

Aquest any són 6 milions de "refugiats palestins", i cada dia continuen naixent més. Per tant, l'ONU demana més i més diners als estats membres de l'Organització.

Els diners de la UNRWA arriben a l'Autoritat Palestina a Judea i Samaria, i allà, Abbas els converteix en sous per a terroristes. No estic dramatitzant les coses. Hi ha el concepte de sou per mort a l'AP.

Aquest sou consisteix en una suma vitalícia de diners per matar un jueu en un "atac contra l'ocupació". La suma s'incrementa si les morts són més nombroses.

Si l'assassí es torna "màrtir" (mort per les FDI), el sou s'incrementa i es destina a la família de l'islamista. I són diners de per vida. El terrorisme ha esdevingut l'ofici més ben pagat de l'Autoritat Palestina.

D'altra banda, gran part dels diners gestionats per la UNRWA pararan a les mans de Hamàs a Gaza. Allà, els gazaties tenen la possibilitat de ser contractats per l'ONU en diferents llocs, des d'administratius, logístics fins a professors per a les escoles.

Això explica per què els soldats israelians estan trobant túnels, magatzems d'armes, llançadores de coets i són atacats covardament des d'escoles de la UNRWA a Gaza.

Els vídeos dels combats dins de les escoles les mostren amb finestres condicionades per repel·lir una incursió militar. Pous de túnels que entren i surten d'aquestes escoles.

L'ONU no vol dissoldre l'UNRWA. UNRWA no vol tallar el cicle anòmal de perpetuació de l'estatus de refugiats. Els àrabs palestins no volen deixar de cobrar per assassinar jueus. Però el problema és Israel. No?

Text d'autor desconegut, compartit per Lydia Ramis en Facebook. Traduït per Manel Aljama (desembre 2024)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies 

© Infografia d'autor desconegut compartida en XarxesSocials

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris