Pensaments, cites i axiomes

 

La mosca i la mel

Per molt que s'escarrassi l'abella que la flor és millor que la merda, la mosca no canviarà els seus gustos.

El vot de l'extrema dreta

El millor vot que té l'extrema dreta a Europa és la baguet de pa a França per sobre d'1 i 29 cèntims o en Espanya, la "lenteja castellana" de marca a 3,85 € per quilo. Per cert, no és castellana, és del Canadà.

Formes de vida baixes

  1. Banquer
  2. Constructor
  3. Polític
  4. Periodista
  5. Editor

El periodista porta la pitjor part. Recordem aquell entrevistador que en una ocasió tenia davant el ninotaire Jaume Perich i li va preguntar: "¿Por qué los humoristas como usted son tan serios?" i el geni va respondre: "¿Cuando usted entrevista un cantante, le responde cantando? I no fa gaire, Jordi Èvole en una lamentable entrevista a l'escriptora Megan Maxwell que va resodre de manera molt elegant e intel·ligent, deixant el periodista a l'alçada d'un llimac inculte.

Candidats i IA - Exrema dreta

La IA no necessita col·locar amants, familiars ni tampoc arreglar-se el pis.
L'extrema dreta (europea) és populisme. Quina forma més estranya de fer populisme. Fan els números, s'han abaixat el sou i van en metro...

Menorca i ses Illes, societat medieval?

En el cas de Menorca, veient les imatges de la festa de Sant Joan amb aquells senyors a cavall, saludant amb barret al públic que vesteix samarretes amb la creu de Malta, mentre que els escriptors menorquins i de les illes en general acaben tots a Barcelona, se m'acut una pregunta: hi ha editorials i llibreries a Menorca? Un escriptor menorquí pot publicar sense haver de venir a Barcelona?

© Manel Aljama (juliol 2023)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies 

© Photo by @possessedphotography on Unsplash

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris