Apostar per la cultura és un error... per Estel Solé a Vilaweb

 

Comparteixo les paraules d'Estel Solé a Vilaweb:  "Penso que apostar per l’art i la cultura és un error que ve condicionat pel fet que som a Espanya".

"Jo vaig triar el refotut camí rocallós d’imaginar, de procurar emocionar i d’explicar el món al món a partir de novel·les, poemes, obres de teatre o esdeveniments culturals. I mal que em dolgui, massa sovint penso que m’he equivocat, i em vénen unes ganes terribles de rectificar, abans no sigui massa tard. Si és que ja no és massa tard. Penso que apostar per l’art i la cultura és un error que ve condicionat pel fet que som a Espanya. Si visqués a França, a Bèlgica, a Suïssa o a qualsevol altre país d’aquells que sí que valoren la cultura i hi aposten amb pressupostos dignes, segurament no hauria conclòs tan ràpidament que la meva tria va ser errònia." - Estel Solé

Notícia citada; La broma de les cabres, els formatges i el Pirineu (3/5/23) - A vegades em sembla que tot seria més fàcil si em rendís, si renunciés a allò que m’apassiona. Però som malalts que no ens volem curar, els qui ens dediquem això   https://www.vilaweb.cat/noticies/broma-cabres-formatges-pirineu-estel-sole/


© Text d'Estel Solé a Vilaweb

© Imatge: vilaweb

 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris