La Misèria de Rodalies

 


 

Ahir, 1 de setembre es va estrena la gran ajuda del govern de l'estat per combatre la inflació: abonament de franc pel Servei de Rodalies i alguns trens dits regionals només 1Q i un mes. O sigui com els 400 € del ZP que van causar més costos administratius que beneficis!

Tot plegat la mateixa misèria que reparteix els governs de l'estat i autonòmics sigui qui sigui el partit en el govern. Recordo els 2000 € i la web que cau? Millor no que sembla una burla cruel. 200 € que no es poden afegir a cap altra ajuda... Qui ho rep? Ningú, tot és publicitat.

Rodalies... aquesta és una altra. La darrera reforma va ser pel 92 (Mercè Sala) El servei és un xic millor que els països del tercer món, però no gaire més. Regalar els abonaments durant un mes no serveix per res. No tothom es pot beneficiar i el que es beneficia queda amb cara de ximplet. És fum que venen els del govern.

Això no serveix per res: per combatre la inflació no cal una altra recepta que baixar impostos, controlar preus i ser rigorós en els pressupostos (compres, sous, assessors, cotxes oficials).

© Manel Aljama (setembre 2022)
Escriptor, Editor, Proveïdor de Continguts Digitals i Formador de Tecnologies 

© Photo by Christian Wiediger on Unsplash

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris