Com quan es va estrenar el film Gilda

 


 

No veig televisió i quan vaig veure la notícia, vaig decidir esperar. Tothom ho sap, al programa els matins de TV3, algú va decidir que la senyora Patricia Plaja, ensenyava un escot provocatiu i que calia amagar-lo. No cal recordar que l'esmentada senyora, és adulta i tria el seu vestuari de manera lliure i la seva roba és la mateixa que es pot veure arreu sense que això sigui cap problema.

Estic segur que per la franja horària i el públic del programa ningú ho veure, és clar, ningú llevat dels de sempre, els violadors, els que veuen un escot i ja trempen. El problema no és si la faldilla és més curta o més llarga ni tampoc si té més escot o menys escot, el problema és la ment de l'individu paternalista que si ell no pot suportar aquella visió, el que ha de fer és tapar-la, el problema són els ulls i la ment perversa que mira. Aquest és el problema.

Per saber més:

Article de la interessada, Patricia Plaja, Article de Marta Pontnou al núvol, Regateres Alliberades

© Manel Aljama (juny 2022)
Escriptor, Editor, Proveïdor de Continguts Digitals i Formador de Tecnologies

© Photo by La Vanguardia https://www.lavanguardia.com/television/20220615/8341900/els-matins-tv3-niega-haber-censurado-vestimenta-portavoz-gobierno-cataluna-patricia-plaja-mmn.html

 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris