"La força de la Televisió" compartit per l'escriptor Joan Pinyol

 

 

Comparteixo aquesta carta de Laura Colom, mare de l'escriptor i professor de literatura, Joan Pinyol Colom que m'ha fet arribar per les xarxes.  Joan Pinyol Colom és autor dels llibres Avi, et trauré d’aquí!, dels de contes Balancí d’onades, Avinguda Capri, Ningú ve fet a mida, Noranta-nou maneres de no viure encara a la lluna, Inquieta nit i altres contes, Micromèxics, Pilota de set, Glops, Planeta Lluç i En Ventilat i l’Espantall i de les novel·les Stòitxkov i Sofia, Dorotea i la joia gegantina, Fi de curs a Bucarest, Ningú no mor i El mar de les ombres.

Avui la meva mare, de 91 anys, ha penjat això a les xarxes. Us ho vull compartir.

Moltes vegades el mòbil em pregunta en què penso O em demana que expliqui una història, i sempre pensi que no sé per què m'ho diu. Doncs avui en tinc ganes. Aquest sant Jordi m'han regalat al llibre del Toni Cruanyes "La vall de la llum". He estat contenta, tinc ganes de llegir-lo i a la contraportada, veig que recorda la vida del seu avi. Mira, de seguida he pensat que el meu fill fa catorze anys que recorda el seu avi, el meu pare Joan, i lluita per treure'l del Valle de los Caídos, i també ha escrit un llibre que en parla.

No ho dic perquè el llibre del Cruanyes hagi estat premiat. Millor per a ell. Només em pregunto què diria el Toni Cruanyes si el seu avi fos al Valle de los Caídos?, Alguna vegada he dit al Joan que el seu llibre és una mica polític i  als polítics no els deu agradar que els ho diguis, que cap govern no ha sigut capaç de fer res.  Però no et preocupis Joan. Ja estem acostumats a esperar, saps que tens el suport de la família i de tots els teus bons amics, perquè puguis complir la teva promesa.

Una abraçada!!!!

Laura Colom

Més informació

Documental "Avi et trauré d'aquí" https://www.youtube.com/watch?v=U8x2p8sBV0o

Llibre "Avi et trauré d'aquí" publicat per Saldonar: https://www.saldonar.com/llibre/avi-et-traure-daqui.

Perfil de Joan Pinyol Colom a Twitter @joanpinyolcolomhttps://twitter.com/joanpinyolcolom 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris