A quatre FAQS de veure toros per TV3

Pot semblar exagerat, però si mirem bé, ens trobem pitjor que en la pitjor època del pujolisme. Sabem que TV3 ha patit una caiguda de publicitat molt forta, però abans d'això la televisió, la nostra, ja havia deixat de produir sèries amb segell i qualitats pròpies. Fa uns vint anys de "Plats bruts", "Jet Lag", "L'un per l'altre" i altres sèries d'èxit com citava en l'anterior article També són els consumidors. Però, també són els serials de tarda que queden molt lluny de l'interès i qualitat d'altres temps. Es nota la manca de diners. I si parlem de ràdio, el panorama no pot ser més decebedor: falta música i música en directe, tant a la ràdio com a la televisió nacional de Catalunya.

Quan va néixer Catalunya Ràdio i més tard TV3 es va dir que no es volia fer uns mitjans regionals i folklòrics bé. Sembla bé, però tampoc no volem debats amb protagonistes de fora i en la llengua del colonitzador, oi? Doncs, ja ho tenim!

No es tracta de fer mirar-se el melic, però hem deixat de parlar d'estat per parlar de tot menys de nosaltres. Quina competència més absurda que només condueix a la fallida i el tancament com va passar a Canal 9 al País Valencià. Les retallades ja sabem, les tenim també a Institució de Lletres Catalanes amb el tancament de la seva web. Així és fàcil pensar que si no es capgira la situació, aviat a TV3 veurem curses de braus i partits de "la Roja".

© Manel Aljama (febrer de 2022)
Escriptor, Comunicador, Proveïdor de Continguts Digitals i Formador de Tecnologies 

© Imatge @CNICatalunya

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris