Mediocres, Ignorants, Immadurs


Pedro Sánchez és pitjor que l'Abascal. Per què? Perquè l'Abascal és un feixista que va de cara i no amaga res, mentre que Sánchez, fa servir el "papus" d'Abascal i el feixisme per colar-nos lleis com la del servei militar o la d'imposició de la llengua, entre altres. I Casado, és simplement una mala còpia de Pedro Sánchez.

En abril de 2019 New York Times qualificava els candidats espanyols (Casado, Sánchez i Abascal) d'immadurs. Amb el temps passat, es pot veure que sí i també que no hi ha gaires diferències entre ells. Quina diferència hi ha?

Fa temps, quan el president Sánchez va venir a Barcelona, al Clínic, amb metralladores visibles vaig reiterar quina mena de personatge era. Faig un breu resum: Arriba a la presidència del govern de l'estat amb una moció, però és incapaç d'arribar a cap acord i convoca eleccions que guanya, però tampoc no és capaç d'arribar a cap acord i força unes segones eleccions que guanya i pacta la investidura amb Unidas Podemos, Bildu i ERC. Les amenaces més que pressions es donen per suposades.

No em detindré en les seves promeses: llei de lloguer, derogar la llei mordassa... el preu de la llum i el gas, la llei del seguretat nacional (o el retorn de la mili) i ara la llei del castellà ens donen un perfil més precís del personatge.

Si encara teniu dubtes, recordeu com ha fet servir el seu company Ávalos en la remodelació de govern. Digne de la màfia. Respecte al MH president Puigdemont va dir: "Sánchez diu que Puigdemont ha de comparèixer davant la justícia", el passat 29 de setembre.

De Casado ja sabem que és un frau i que en els Estats Units podia acabar en una presó per falsificar el seu currículum. Però això ja és passat. En el Congrés del PP a València ha deixat aquesta perla: Casado promet portar Puigdemont i anuncia mà dura contra l'independentisme.

És a dir, tots tres diuen que són els millors, i són diferent. Pel que fa a Catalunya, no! Uns ens volen violar sense preservatiu i els altres farien servir algun tipus de lubricant... La meva voluntat és no ser súbdit d'un estat que em pot empresonar per manifestar la meva opinió, que m'espolia fiscalment, que trepitja la meva cultura quan no la prohibeix.

© Manel Aljama (4 d'octubre de 2021)
Escriptor, Comunicador, Proveïdor de Continguts Digitals i Formador de Tecnologies

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris