Quincalla no si us plau

Venedor de quincalla en Cap Verd

No som indígenes. Aquest bitllet pot ser la continuació d'aquell "Com hem arribat fins aquí".

Elaborem un nou estatut que és aprovat per la majoria del poble de Catalunya. El tomben en el seu Tribunal Constitucional. Encetem la campanya cap a la independència i organitzem una consulta, la del 9N i un referèndum. Pel camí vam fer diversos actes simbòlics com La Via Catalana. Tot amb la finalitat de trobar un diàleg. Res. El Parlament que va realitzar el Referèndum de l'1-O va fer 27 lleis socials que també van ser tombades al TC (lleis similars a les d'altres parlaments autonòmics). Engarjolament massiu dels membres del govern que no s'exilien i persecució de tot aquell que expressa la seva opinió.

Després de dues eleccions on el vot independentista es manté a l'alça ofereixen una taula de diàleg que no negociació i la promesa (ha ha ha ha) de l'aeroport (ara que això dels vols va la baixa) pel 2030 i unes olimpíades. Quincalla i un mirallet. Quina merda! Què s'han cregut, que som tan innocents com els indígenes davant del colonitzador?

NOTA: Una ampliació de l'aeroport en un paratge natural tindrà pegues si és que encara Espanya segueix sent membre de la UE. Ja no ho deixaran passar com van fer amb el Castor. A més, amb la pandèmia, les companyies aèries han reduït plantilla i vols, França i altres països suspenen vols entre ciutats amb TGV i trajecte inferior a tres hores.


© Manel Aljama (setembre 2021)
Escriptor, Comunicador, Proveïdor de Continguts Digitals i Formador de Tecnologies

© Photo Boa Vista (Cabo Verde) by Belinda Fewings on Unsplash

 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris