Badabiblios.cat: Entrevista amb Manel Aljama, autor del llibre Futur Imperfecte


Entrevista amb Manel Aljama, autor del llibre Futur Imperfecte, guanyador del Premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil 2015

1. El teu autor o autora predilecte, el de tota la vida és…
Pregunta difícil!  En tinc molts autors que m’agraden. Citar-ne un és injust. De petit vaig començar amb Enid Blyton i els grans clàssics que em sembla que ho seguiran sent com Jules Verne o Stevenson amb l’Illa del tresor que considero de capçalera. Quan era adolescent vaig començar a llegir a Herman Hesse, a Kafka, Cortázar, Asimov, Orwell, Hammet, Highsmith, Pere Calders, Pedrolo… I un dia vaig descobrir els contes de Benedetti, genial!

Seguiu llegint...
#FuturImperfecteManelAljama

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris