Conversa amb Xavier Gual a Librerio de la Plata


Dins del cicle "La vuelta a la vida en 80 libros", l'escriptora sabadellenca Anna Cabeza conversa amb Xavier Gual,  escriptor, a la llibreria Librerio de la Plata.

Xavier Gual:  Ha publicat "Els tripulants" (premi Ribera d'Ebre), "Ketchup", "El gat que va perdre els bigotis" i els reculls de narracions "Delirium tremens" (Premi Mercè Rodoreda) i "Estem en contra" (Premi Pere Quart d'humor). Ha estat traduït al francès, l'italià i el castellà.  El darrer llibre: "Els fantasmes de Dalí".

Lectures infantils i juvenils:  No falten "El zoo d'en Pitus", "Los cinco", "Los Hollister", "Ocell de foc" d'Emili Teixidor, "Mecanoscrit del segon orígen" de Pedrolo els clàssics "L'Illa del tresor", Poe, o Frankenstein.

Un cos d'obres imprescindibles: "Luces de Bohemia", "Mar i Cel" i "Terra Baixa", Miguel Hernández, Watari, Hammet, "Don Quijote", Italo Calvino, Orwell, Camus, Rodoreda, "El nom de la rosa", "El Perfum", "Cien años de soledad", "Lolita","A sang freda", Paul Auster, Primo Levi, Joseph Conrad, llegendes del grial...

Autors americans de finals del segle XX i contemporanis: John Fante, Robin Welsh, Bret Easton, Cormac Mcarthy, Joe Sacco

El mateix però de Catalunya:  Monzó i Pàmies, Albert Sánchez Piñol, Jordi Coca, Joan Brossa i Jordi Galceran.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris