Copes & Cultures: Francesc Sanuy i Lluís Foix


Casualitats o causalitats: 18 de juliol. La primera vegada que he pogut assistir a les trobades de Copes & Cultures que es fan a Magatzem Escolà ( Ptge. Comerç, 13 de Barcelona -darrere del Born-, http://www.escoladist.com/ ), ha estat la última sessió de la temporada. Ha pagat la pena, escoltar tot allò que ens explica Francesc Sanuy, les respostes de Lluís Foix ha estat un plaer intel·lectual.

És difícil resumir tot el que van van dir en aquest petit espai. Em quedo, però amb unes pinezellades ben actuals: "ningú ret comptes"  (corrupció acceptada) i  "quan vas a molta velocitat per una carretera en mal estat ja saps el risc..." (reformes o desmantellament de l'estat de benestar)

Aquí trobareu una mica més d'informació: http://www.escoladist.com/index.php/eventos/193-18-de-juliol-de-2013-copas-a-lletres-francesc-sanuy-a-lluis-foix.html

Gràcies a Magatzem Escolà per l'espai tan encantador. Aquí us deixo la URL dels events: http://www.escoladist.com/index.php/eventos.html i gràcies també a la mestra de cerimònies, Laura Borràs, professora universitària, Directora de la Institució de Lletres Catalanes i amiga de facebook per donar a conèixer actes com aquest.


A la foto, segut a l'esquerra Salvador Giner (IEC), al centre Francesc Sanuy i Lluís Foix.

Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris

  1. Oooohhhh, Moltes gràcies!!! Quin detall!!!

    M'hagués agradat molt anar-hi però tinc la meva germana i família a casa. L'han operada de càncer de pit, pobreta. i els tinc aquí perquè són de Viella...

    Gràcies!!

    ResponElimina

Per causa dels recents atacs de missatges publicitaris, els comentaris necessiten verificació.