Sant Jordi 2013, Sant Jordi especial


Aquest ha estat el primer Sant Jordi que pel matí m'ha tocat ser a l'altra banda, no signant llibres, sinó en una carpa instal·lada per Ràdio Berberà.  El magazin "Barberà al dia" de Lluís Ricart va voler estar al costat de floristes i llibreters. La secció "Tast de Llibres" de Josep Casas, es va fer el dimarts i no va faltar literatura, música, poesia i contes.

Els regidors i l'alcaldesa van desfilar pel micròfon llegint poemes de Salvador Espriu.  Una manera molt més econòmica de difondre l'obra del poeta que no pas pagar 120.000 € a un "comisari Espriu"...

L'artista i poeta José Luís Terraza acompanyat a la guitarra per Héctor Meza ens va recitar els seus poemes:Poesia també ens va portar Cele López. Tampoc va faltar el blus. Llàstima que era de dia!


I servidor va poder llegir el seu conte  "Dale café, mucho café" dedicat a les darreres hores de Federico Garía Lorca i amb fons musical de guitarra. Per cert, ahir mateix vaig rebre la confirmació que el poema serà traduït al francès per gent de la Universitat de Poitiers.
Bloc de José Luís Terraza: http://joseluisterraza.blogspot.com.es/
Blog de Cele López: http://celedelapeza.blogspot.com.es/
Web de Ràdio Barberà: http://www.bdv.es/radiobarbera/portada/index.php
Pàgina Facebook de Barberà al dia: http://www.facebook.com/barbera.aldia/about
Pàgina Facebook de Tast de Llibres: http://www.facebook.com/pages/Tast-de-llibres/156270987865371?fref=ts
Pàgina de l'Independent de Barberà del Vallès: http://independentbarbera.cat/

Manel Aljama (abril, 2013)

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris