Orsai de Jordi de Manuel


Fins ara tot el que escribia al blog anava cap el facebook. Aquest cop, faig tot el contrari. Faig aquest article amb material conveniententment "robat" del facebook.  Duen que plagiar és copiar a un autor. Jo he agafat diferents opinions: això és investigació o si més no, síntesi! Algun dia havia de passar! 


Què puc dir d'Orsai de Jordi de Manuel? Doncs que és un llibre de contes de futbol i del barça i que està molt ben editat per Editorial Meteora.  Que són contes, ja ho he dit, i que serveixen tan per a moments d'eufòria com a per a moments de baixada. Sí, us agradi o no el futbol, us agradarà aquest recull amb bon sentit de l'humor. La resta la deixo al vostre gust. 

També és recomendable pels joves que ja tenen una llista de lectures obligatòries. Crec sincerament que es pot donar a triar a aquesta canalla que llegeix per obligació els llibres de la llista. Els contes de Jordi de Manuel enganxen, manenten el bon humor i són fàcils de llegir. A més, les situacions plantejades, inciten el diàleg. No et deixen indiferent.

Maria Nunes (a facebook):  "Hi ha molts aspectes en aquests contes amens que fan reflexionar, una lectura del tot recomanable."

L'autor ha dit (a facebook):   Moltes gràcies a tots dos. Els relats d'Orsai pretenen, entre altres coses, mostrar una cara diferent i insòlita del món del futbol; un món que, ens agradi o no, al nostre país ens envaeix des que naixem.  

Manel Aljama (octubre 2012)

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris