Bústia plena de papers


Havia baixat les escales. Vaig trobar la bústia plena de papers rebregats. Tot era publicitat. Un veí que tot just acabava d'entrar, va justificar-lo dient que “pagaven poc”. Doncs no, no tinc cap culpa que els repartidors hagin acceptat una feina mal pagada. A més, què aconsegueixen embrutant-me la meva bústies?  Això és feina mal feta que no fa cap bé ni al supermercat o entitat que els paga ni tampoc a ells. No em demostren que traspassant les seves frustracions a un altre solucionen alguna cosa.  Cert, paguen poc, i què culpa tinc jo?

© Manel Aljama (novembre 2011)
fotografia Amsterdam, publicada al Periòdico de Catalunya

Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris

 1. Hola Manel.
  Nosaltres a la porta de l´entrada, a fora el carrer tenim una paperera penjada que posa publicitat, pero aixís i tot volen que els obrim per posar-los a las busties.
  Es cert que hi gent amb minusvalía que aixó els hi dona trevall.
  Una abraçada desde Valencia, Montserrat

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Montse,
   Ja em faig càrrec que es dóna feines als discapacitats. El que vull dir és la gent que rebrega els papers o que els fica malament a la bústia. Crec que sigui com sigui és feina mal feta. Per desgràcia, he patit això.
   Una abraçada

   Elimina

Per causa dels recents atacs de missatges publicitaris, els comentaris necessiten verificació.