Presentació de Barcelona skyline de David Hall



El proppassat diumenge 18 vaig gaudir d'un vermut criminal, com els d'abans (vermut de bóta, patates fregides de xurreria, vi clandestí) a càrrec de la bona gent de la llibreria "Negra y Criminal" de la Barceloneta.   L'excusa era la presentació del llibre ganador de l'últim premi "Novela negra ciudad de Getafe". Els padrins de la presentació: Lorenzo Silva, secretari del jurat, Andreu Martín i l'autor, Albert Hall.

Tot plegat profitós. Les reflexions de l'escriptor nord-americà que feia uns anys que no treia res de nou, del secretari del jurat, que va reiterar que el concurs guanyava any rere any qualitat i a més seguia obert.  I sense faltar la lliçó d'Andreu Martín que ens va parlar de la novel·la negra contraposada a la novel·la fantàstica (aquesta de dragons i màgia), de la lògica, del positivisme filosòfic, i de la dificultat per fer fàcil el que és difícil.  Un bon vermut i una molt bona presentació.

Manel Aljama (desembre 2011)


Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris

  1. Bon dia Manel, avui he començat a escriure i he donat una ullada al teu bloc, com sempre polifacètic i actual , l’he trobat nou i cap teranyina , m’ha agradat.
    Felicitacions.
    Raimunda

    ResponElimina
    Respostes
    1. Raimunda, gràcies per tornar! Me n'alegro que hagis tornat a escriure!
      Em posaré vermell...

      Elimina

Per causa dels recents atacs de missatges publicitaris, els comentaris necessiten verificació.