dilluns, 10 d’octubre del 2011

Apaguem el canal de Berlusconi


Res a dir. Un canal que maltracta els films barreixant-los amb publicitat i tallant els crèdits del final, que només emet programes de tafaneria morbosa... Tele 5 sempre ha estat contra la cultura i contra les bones pràctiques empresarials. Ara signen perquè només hi hagi una única llengua, peti qui peti. No ens ha de sorprendre doncs! 


© Manel Aljama (octubre de 1714 o potser de 2011)

2 comentaris:

  1. Ja ho pots ven dir que es tafanería, pero sapts que pasa que es lo que vend més.
    I la pela es la pela.
    Si no ho mirenssin, potser farien programes amb més cultura.
    Veus ara tu i jo, ja li estem donan protagonisme.
    Una abraçada, Montserrat

    ResponElimina
  2. La cadena de televisió Telecinco s'ha adherit avui al 'Manifest per la llengua comuna', que el passat 23 de Juny ha presentat un grup d'intel·lectuals a Madrid. La cadena comparteix les exigències d'aquest grup d'intel·lectuals, entre els quals es troben Mario Vargas Llosa, Fernando Savater o Álvaro Pombo que demanen al parlament espanyol que elabori una normativa per que el castellà sigui la llengua oficial de tot el territori i l'única 'que pugui ser utilitzada pels seus ciutadans'.
    Telecinco és la primera televisió que s'ha adherit a aquest manifest. A més, Telecinco ha dit, en l'informatiu del migdia, que posa a la disposició del col·lectiu que du aquesta iniciativa el seu canal de televisió per a donar suport a aquest projecte.

    ResponElimina

Per causa dels recents atacs de missatges publicitaris, els comentaris necessiten verificació.