Lectura de La princesa de Jade de Coia VallsLa prova de la vitalitat d'un país està en la seva producció literària.  Un altre exemple amb Coia Valls i "La Princesa de Jade".

Sinopsi:
És l’any 551 després de Crist quan l’emperador Justinià, per desig exprés de la seva dona moribunda, l’emperadriu Teodora, organitza una expedició a la Xina per descobrir el secret més ben guardat de l’Orient. Per a aquesta delicada missió, l’emperador escollirà els homes més capaços i idonis del seu imperi: l’objectiu de Rashnaw i Tistrya –monjos nestorians–, de Xenos –teixidor de Corint– i del seu fill Úrian serà viatjar des de Constantinoble fins al sud de la Xina per apoderar-se a qualsevol preu del secret de la seda.

Tres dones, de diferents orígens, cultures i religions, marcaran el destí dels expedicionaris. Teodora, una antiga prostituta convertida en emperadriu de Bizanci; Najaah, filla del desert, una nòmada de la tribu Zaqîf, i Yu, una jove princesa de la dinastia Liang amb un ideari de vida bastit sobre tradicions mil·lenàries. Tres dones que s’enfronten a les normes establertes i arriben fins a les últimes conseqüències per portar a terme els seus somnis.
Una història de contrastos plena d’aventures que parla de l’amor, del risc i de la superació.

Manel Aljama (juliol 2011)

Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris

 1. Bona nit.
  Una magnifica lectura.
  Mercés per compartir aquest post.
  Una abraçada, Montserrat

  ResponElimina
 2. La Coia Valls Loras ha comentat el teu enllaç.
  La Coia ha escrit: "Moltes gràcies, Manel!!! He estat uns dies fora, estic treballant de valent en la segona novel·la i necessitava documentació. Espero que"La princesa de jade" t'enamori, amic ;-) Bon viatge! ja em diràs.." (facebook)

  ResponElimina

Per causa dels recents atacs de missatges publicitaris, els comentaris necessiten verificació.