dilluns, 21 de març del 2016

Acte central dia mundial de la poesia 2016


L’Arts Santa Mònica acollirà dilluns que ve l’acte central de la celebració del Dia Mundial de la Poesia que organitza la Institució de les Lletres Catalanes. La Unesco va declarar el dia 21 de març Dia Mundial de la Poesia. Per celebrar-ho la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració de diverses entitats públiques i privades fomenta tot un seguit d’iniciatives, presencials i/o a través de la xarxa, arreu dels territoris de parla catalana i es tria un autor/a a qui se li encarrega un poema que és traduït a nombroses llengües, Enguany la poeta escollida és Olga Xirinacs, que ha escrit “Preneu les roses” per a l’ocasió.
Dilluns 21 de març l’acte central del Dia Mundial de la Poesia es farà a l’Arts Santa Mònica a partir de les set de la tarda. Hi ha prevista la participació de la poeta Olga Xirinacs, un tast musical a càrrec de Mirna Vilasís i Xavi Múrcia, que han musicat “Preneu les roses”, i la lectura de diferents versions del poema per part d’alguns dels traductors. També intervindran Ester Franquesa, Directora General de Política Lingüística i Presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística i Dolors Reig, Presidenta de la Federació Catalana d’Associacions i clubs UNESCO. L’acte central el tancarà Laura Borràs, Directora de la Institució de les Lletres Catalanes que farà una glossa del poema i establirà un diàleg amb Olga Xirinacs.

Enllaç http://www.lletrescatalanes.cat/ca/lletres-2-0/noticies/item/1300-l-arts-santa-monica-acull-l-acte-central-de-la-celebracio-del-dia-mundial-de-la-poesia-2016
i una traducció que falta:  https://plus.google.com/115457818780100474944/posts/Vq1aKyXePfq

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per causa dels recents atacs de missatges publicitaris, els comentaris necessiten verificació.