dissabte, 3 de setembre del 2011

Més agressions a la llengua


No tenen prou restablint a Franco com a "fill predilecte" o condecorant botxins (en Melilla han donat una medalla a un botxí de Puig Antich), o potser "ficant dits a l'ull..." o fent "embolica que fa fort", que ara a més, una agressió directa a la immersió lingüística avalada per institucions internacionals com un model vàlid d'ensenyament i convivència. 

La immersió lingüística és l'única esperança per la supervivència del català i la única via per assegurar la cohesió social del país. Si ara acatem estarem firmant la sentència de mort a més de 1.000 anys de llengua i cultura catalanes. És l'hora de ser lliures. I tenim pressa, molta pressa! Enganxa-ho al teu mur si tu tampoc acataràs la sentència del TSJC. 

(Text tret de facebook i portada de la propera modificació de la Constitució Espanyola)
Manel Aljama (setembre de 1714, m'equivocava! de 2011)

1 comentari:

  1. Vigent des de fa 30 anys, la immiersió lingüística en català que ha rebut elogis diversos, com de la Comissió Europea, per evitar la segregació escolar i mantenir la cohesió social, a banda de permetre un ampli coneixement del català i del castellà, pot veure la llum aviat per la lluita visceral de TRES famílies i la jurisprudència espanyola.

    ResponElimina

Per causa dels recents atacs de missatges publicitaris, els comentaris necessiten verificació.