Que Puigdemont sigui president de la Generalitat

 

Tot això és molt complicat: fer president Puigdemont. Es presenten per separat, dividits quan se suposa que tenen un objectiu comú "Independència de Catalunya" i, en canvi, van units contra Aliança Catalana perquè diuen que és "extrema dreta" quan el seu objectiu, també és la independència. De bojos!
La premsa no ajuda: fica en el mateix sac "extrema dreta": nazis alemanys il·legals a qui confisquen el material (sovint armes) i gent com el partit liberal holandès, danès o la Meloni o Le Pen que tal com va tot, serà la pròxima presidenta de França. Mira són idiotes els de VoX i els del PP també, que VoX convida a Marine Le Pen i els diu que tancarà frontera amb productes espanyols i aplaudeixen. Lògic, Europa Unida (no el Mercat Comú), només ha servit per fer diners Brussel·les, funcionaris i Alemanya a costa dels països del Sud.
Aquí paguem 3,85 € el quilo de llenties que ens porten dels Estats Units o Canadà. Ara si surt una Orriols que diu que consumim els nostres productes i deixem d'importar, ja li fan "extrema dreta". Qui és l'extrema dreta?
En TV3 donen veu a neonazis. En Partal va entrevistar als de VoX, però es va negar a fer-ho a l'Orriols...

© Manel Aljama (juny 2024)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris