El panorama està així | Intercanvi de cromos Ajuntament - Generalitat?ERc entra a l'Ajuntament de Barcelona i a canvi, faran Illa president?

Si Illa no surt Illa president, el triler de Sanchez convocarà eleccions amb la consegüent paràlisi administrativa un any més. També significarà l'enduriment de les circumstàncies en contra de la independència de Catalunya: sense aliats a Europa i amb una onada de reconquesta Pepera-Vox.
I ara què, pacifistes caramellaires? L'únic argument passat de rosca que han tingut els pacifistes ha estat: "si no és això, què voleu?, un kalàixnikov?"

No i no! Es pot ser pacifista i no tenir per què acudir voluntàriament als tribunals de l'enèmic. Es pot ser pacifista i prendre les institucions i resistir a dins. Es pot deixar de comprar "la sal" de l'enemic com per exemple les grans empreses de telecomunicacions amb seu a Madrid. Això és el que han fet en altres països els pacifistes com Gandhi. És també el que han fet altres països que han lluitat per la seva independència de forma pacífica. Per cert, Gandhi era advocat i no tenia ni idea de música...

© Manel Aljama (juny 2024)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris