Eleccions 12-M sense una única força

 

Photo by Jon Tyson on Unsplash

 

Text en resposta a un company en una llista de WhatsApp respecte de la poca efectivitat de presentar-se les opcions que diuen que volen la independència per separat.

Molt negre el panorama, doncs! Si a Ucraïna fossin com la "generació pagueta", la guerra hauria acabat en un parell de mesos. Això ho he dit algun cop. Les repúbliques bàltiques, un "camorrista" de calàbria o un independentista cors tenen més dignitat que aquesta gent. No són els millors per manegar situacions de crisi, ja m'agradaria veure'ls al desert amb una brúixola i sense mòbil...!

"Aquestes generacions de joves es fotran unes hòsties a la vida que fliparan"
Agafo la frase d'Alba Medina, una professora que visita els instituts per ensenyar el que és la universitat i que cada cop troba més difícil fer la seva feina. Va dir que "el problema és que aquest any té la percepció que el nivell de desídia i desinterès dels alumnes és especialment greu." Penso que s'acosten temps molt durs i no són ni de bon tros, els millors per dirigir un país ni per preservar una cultura.

Notícia citada: L'orientadora universitària que s'indigna amb els adolescents: "Es fotran unes hòsties a la vida que fliparan"
 

© Manel Aljama (març 2024)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies

© Photo by Jon Tyson on Unsplash

 

 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris