La Catalunya dòcil mai no serà independent

 


Recordem quan es va implantar aquesta targeta que pretenia la integració amb Europa i com la resta de l'estat ho va mirar de reüll (com totes les coses que vénen de Catalunya i que no són diners).

Fa poc he hagut d'interactuar amb el nostre servei CatSalut. Em trobo que tant l'aplicació web com la del telèfon no funcionen de forma correcta i no puc entrar ni realitzar cap gestió. Després de mirar la pàgina d'ajuda, veig que té una mena d'assistent en línia. Res, no es tracta d'un assistent, és un assistent limitat a certes preguntes que ja tenen resposta en la mateixa pàgina, és a dir, no hi ha ningú humà al darrere ni tampoc cap intel·ligència artificial.

He de trucar al 061. Em responen i demanen el DNI. I la targeta sanitària, em pregunto? He hagut de trucar al CAP per fer la gestió que podia haver fet jo sol a la web. La persona que m'atén em demana el DNI en comptes de la targeta. Si recordo que no ta tant era un document molt important per ser atès en els centres d'atenció primària de Catalunya!

Tot sembla que des que tenim el govern Vichy o bipartit o com vulgueu dir, es veu que les ordres són que hem de fer servir el document que tenen tots els espanyols i fer servir el telèfon per engreixar una mica més la companyia monopolística estatal a qui "el nostre govern"?!, va concedir el servei de telefonia. Ja podem dir, "el último que apague la luz"?

© Manel Aljama (febrer 2024)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies

© Photo by Lexicart

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris