Falsos profetes... falsos progres!

 

Infografia inspirada en 1984 de George Orwell

 

Llenguatge inclusiu - Neospeak

El llenguatge inclusiu torna a estar damunt la taula. Primer la Universitat de Barcelona i després l'IEC (Institut d'Estudis Catalans) han decidit desmarcar-se del més que artificial "llenguatge inclusiu". En el món anglosaxó ha passat amb la voluntat de reescriure obres de Roald Dahl o prohibir les d'Enid Blyton.
I és que aquest llenguatge pretesament inclusiu no deixa de ser una imposició política d'algú molt dogmàtic i amb intencions molt perverses. Recorda massa aquell "Neospeak" del llibre 1984 de George Orwell, dedicat al rus del bigoti. L'esquerra continua sent hereva d'aquest personatge.

Islamofòbia

La mateixa esquerra dogmàtica i estalinista que tot i ser minoria es posiciona des de l'Ajuntament de Barcelona o des d'un govern regional, com és ara la Generalitat de Catalunya, en conflictes internacionals i es fica en un terreny aliè, sense tenir res per presumir. Multen gent per "islamofòbia" quan el que fa és expressar les seves idees. Aquesta multa i l'actitud d'algunes conselleries en semblen pròpies d'algú inculte, ignorant molt mala gent, o pot ser que tot plegat. No serè jo el primer a dir-lo i si algú no em creu que es prengui la molèstia de llegir l'Alcorà abans d'insultar-me: l'islam i ho ha reconegut públicament a la consellera un islamista en una xarxa social, "és incompatible amb qualsevol forma de vida occidental". I això inclou ateus, cristians, jueus, agnòstics, maçons, músics, actors, escriptors, pintors... Res més a dir.

Guerra = Terrorisme

La mateixa esquerra dogmàtica i estalinista que es posiciona en nom del poble palestí, diu ocupant a un estat membre de l'ONU i que l'any 70 de l'era cristiana, ja hi era en les actuals terres. Va ser un romà d'origen jueu qui va trencar les muralles de Jerusalem. Si hi havia una fortalesa, vol dir que feia molt de temps que ja hi eren, els jueus. Aquests progressistes, esquerrans, antisistema, ocupes, gais, lesbianes, trans i afegeix tot el que vulguis passen per alt i fins i tot posen en el mateix sac terrorisme amb guerra. No nois, no. En guerra moren civils, però el que per desgràcia va a una guerra pot matar com morir. En canvi, qui està de festa en la seva granja i rep un atac per sorpresa on maten nens i segresten gent de manera indiscriminada no pot ser esgrimit com acte legítim. NO. Si ara Israel bombardeja, en acte de guerra declarada, zones on hi ha civils, a qui correspon enviar la gent a llocs fora de l'abast dels projectils? Als terroristes que com l'alemany del bigoti van arribar al poder amb unes eleccions i han expulsat els antics membres de l'OLP. Des del 1973 han rebutjat tots i cadascun dels acords proposats, molts d'ells molt bons. Atacar a Israel, ven.

Vaig per davant... No, la conclusió al final.

El col·lectiu LGQTB+ amb els terroristes

Em xoca molt el suport del col·lectiu de l'arc iris al "moviment d'alliberació de Palestina" quan ignoren que hi ha palestins al parlament israelià i a la zona de Cisjordània on, per cert, hi ha 11 universitats i és el lloc àrab amb més riquesa per metre quadrat. Segueixo: Apostar pels terroristes de Hamàs atrinxerats a la franja de Gaza amb ostatges palestins i ara també israelians, és com si els pollastres apostessin pel Kentucky Fried Chicken. Dic el mateix del segon paràgraf: L'islam és incompatible amb qualsevol forma de vida occidental. Ser gai a Palestina, té un càstig que no és altra que morir penjat. Si ets lesbiana, no et pengen, però les fuetades i lapidació o foguera són les execucions més comunes.
I ara, la cirera: Un home mai no serà una dona, perquè no posseeix un úter, de la mateixa manera que una dona, no pot ser mai home per molt que un cirurgià sense escrúpols destrossi els seus llavis vaginals naturals i faci veure que són un penis masculí. No té ni tindrà una pròstata i l'ADN no enganyarà mai, per molta hormona que es posi.

Conclusió

Tot i que algú que no estigui acostumat a llegir, cregui que m'he expressat com un feixista, li dic que el feixista és ell. Que necessita llegir més. Que defenso la llibertat de pensament, d'expressió, de creació i perquè no, la llibertat individual de fer amb el propi cos allò que més li convingui, tot i que jo no exercici aquestes llibertats. Una altra cosa és que des d'un poder, sembli que el més normal és canviar de sexe com qui es canvia de calçotets, o canviar tota la literatura perquè un "regidoret" vegi que no és inclusiu i faci que tothom parli com ximple. NO. 

© Manel Aljama (octubre 2023)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies

© Composició feta amb imatges d'Internet Stalin i 1984, novel·la de George Orwell

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris