La impaciència és incompatible amb la supervivència

 

S'acosten temps difícils i conflictius. Que si rumors de desabastiment de productes bàsics, que fallida econòmica, que un altre virus (això anunciat per l'OMS), conflictes socials i guerra.
Enfrontar aquests esdeveniments, un de sol o tots plegats, requereix molta sang freda si el nostre objectiu és la supervivència. Tot el contrari del pallús que esgota el paper higiènic al supermercat o és el primer que compra roba de camuflatge en el Corte Inglés. Aquesta gent, en especial el que presumeix de vestir de "comando", és també un candidat a rebre uns quants trets de metralladora. També ho seria el que ha comprat un generador elèctric al Leroy Merlin i a sobre, en presumeix davant dels "amics". En aquest cas, candidat a ser assaltat al seu domicili.

La pròxima publicació: Si és hivern, fa molt de fred i la ciutat està assetjada, un cop has cremat les portes per escalfar-te, amb què t'escalfaràs a partir d'ara?

© Manel Aljama (juny 2023)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies

© Foto de Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/ca-es/foto/gent-dona-oficina-nena-3791185/ Foto de Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/ca-es/foto/gent-dona-oficina-nena-3791185/Foto de Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/ca-es/foto/gent-dona-oficina-nena-3791185/ Photo by Markus Spiske on Unsplash

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris