divendres, 7 d’abril del 2023

Israel va ser atacada amb 34 coets: no pot repel·lir l'atac?

 

Si la notícia és: "el marit va matar la seva esposa", per què titulen "una dona va morir"? Passa el mateix amb Israel. Ahir a la nit Israel va ser atacada des de Gaza i des del Líban, com l'any passat per aquestes dates (és la festa jueva de Pessaj i s'abaixa la guàrdia), i com és normal en un país independent i sobirà, va respondre a l'atac. Els titulars de la premsa portuguesa, espanyola (inclosa la catalana) i alguns mitjans anglesos també coincideixen i titulen "Israel ataca el Líban". 

En una festa com és Péssaj, posar-se a atarcar els veïns no té gaire sentit, oi?, Té molt més sentit, que terroristes financiats per Iran aprofitin la baixada de la vigilància de la festa per atacar, com l'any passat. Sort que d'aquest fet existeixen fotos de Getty Images que ho demostren. Getty Images no està subvencionada per Israel.

The Times
Israel ataca Gaza i el Líban després dels atacs amb coets de les milícies

BBC
Israel strikes Lebanon and Gaza after major rocket attack The Israeli military has carried out air strikes on targets belonging to the Palestinian militant group Hamas in southern Lebanon and the Gaza Strip.

Vilaweb
Israel ha fet atacs aeris al sud del Líban aquesta matinada passada. És la resposta del govern de Benjamin Netanyahu a la trentena de coets que van ser llançats ahir del sud del Líban. Les autoritats israelianes acusen Hamàs d’haver pepetrat aquest atac. 

© Manel Aljama (abril 2023)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies

© Foto captura de pantalla de Vilaweb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per causa dels recents atacs de missatges publicitaris, els comentaris necessiten verificació.