Inquisidors amb bones intencions? Des de quan?

 


No sóc de seguir la vida de la gent que viu de les revistes dites "del cor". El que la gent faci amb la seva vida privada i el seu cos, només és competència seva. Lliure albir. Fa poc, concreto: la famosa Ana Obregón va aparèixer amb una criatura que va presentar com a filla de maternitat subrogada. De seguida, han saltat els d'esquerra condemnant el mercantilisme, l'opressió, bla, bla, bla, i els de dretes i esquerres dient que amb seixanta anys no és bo ser àvia, que si tal que si el qual. Ana Obregón no és de les meves simpaties, però la defenso. És el seu cos, el seu nét. Ara diran que tampoc té dret a ser àvia? Quina banda.

El meu cos és el meu igual que els meus diners són també meus!!! Veiem una alternativa: suposem que el seu fill i la seva parella pateixen un accident mortal tot just després d'haver nascut la criatura. Ella és àvia i en aquest cas, ningú no fa cap crítica. Només han criticat que ho hagi engendrat per, suposo, superar un dol i alhora, disposar d'un llegat del qual té tot el dret. Prou de fariseus!

Article relacionat: Ana y los siete En el mercado y el patriarcado, el cuerpo de las mujeres tiene precio pero no tiene valor https://www.eldiario.es/carnecruda/lo-llevamos-crudo/ana-siete_132_10114849.html

© Manel Aljama (abril 2023)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies

© Foto:  Omar Hernández en Pixabay

 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris