Alguna cosa trenca les lleis de la física (i de la ciència)

 

El titular diu "Confirmat: allà fora hi ha 'alguna cosa' que trenca les lleis de la física. Es tracta de les anomenades 'fonts ultralluminoses de raigs X' (ULX), tan brillants que no haurien d'existir".

La ciència ha volgut esdevenir la religió de l'edat moderna, però amb totes les seves fites, també ha esdevingut sectària i dogmàtica. Hi ha molts temes que tot i estar ben experimentats i documentats, són titllats de pseudociència pels sectors més conservadors.

D'aquesta manera, al titular caldria afegir entre altres els "enigmes" que no han trobat resposta com l'ADN "escombraries" que no volen reconèixer que no han pogut desxifrar, els virus de quiròfan que sembla que "et toquen com una loteria", l'aposta decidida que van fer pels antibiòtics i la indústria farmacològica (Pasteur) en comptes de valorar més la tesi Béchamp (mestre de Pasteur), les proves que fan amb medicaments i que tenen resultats tan dispars, la impossibilitat demostrada dels Tiranosaures.

Notícia citada: Confirmado: ahí fuera hay 'algo' que rompe las leyes de la físicaExtraño objeto cósmico 10 millones de veces más brillante que el Sol desafía la física

© Manel Aljama (abril 2023)
Escriptor, Editor, Podcaster, Creador de Continguts i Formador de Tecnologies

© Foto: NASA/JPL-Caltech Una font ultraluminosa de raigs X, o ULX, cap a la qual convergeixen dos rius de gas calent. Els forts camps magnètics, en verd, poden alterar la forma dels àtoms, produint una lluentor 'impossible'.  

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris