Lligats: Lligats al cable

 


La inversió cultural és la tele, ara a través d'Internet. En alguns estats com Espanya, la majoria de la gent paga una quantitat considerable d'euros per alhora, una connexió a Internet més un paquet de desenes de canals (crec que són uns vuitanta). Algú de debò, ha pensat que paga pel que no fa servir? Hi ha algú capaç de parar atenció a aquesta "oferta"? Amb el futbol (pa i circ) i alguns de sèries o films n'hi ha prou. Es pot tenir internet amb un preu raonable de connexió i es pot subscriure els tres o quatre canals que us agradin amb un preu raonable. Només us cal una petita inversió en un aparell o connectant el vostre aparell de televisió al router per poder gaudir (sic) de la televisió.

Qui ha decidit pagar aquests euros per la facilitat d'integrar mòbil, la televisió i la feina en un "paquet" que li ha semblat fàcil i econòmic, no ha pensat que aquests 80 canals no els podrà veure mai ni que visqués assegut al sofà les vint-i-quatre hores del dia. Paga el que no consumeix.

© Manel Aljama (agost 2022)
Escriptor, Editor, Proveïdor de Continguts Digitals i Formador de Tecnologies

© Tema musical: Bruce Springsteen, 57 Channels (And Nothin' On) (Official HD Video): https://www.youtube.com/watch?v=YAlDbP4tdqc 

La lletra: https://g.co/kgs/ZpHRZ6  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris