La veritat sobre el monòlit de Geòrgia (EUA) i l'atemptat

 


Les Geòrgia guidestones (en català Pedres Guia de Geòrgia) eren un monument de granit erigit el 1980 al comtat d'Elbert, Geòrgia, Estats Units. Els rosa-creus van construir les famoses pedres guia que acaben de ser destruïdes pels fanàtics cristians i els conspiranoics.

Un dia de 1980, un home fent servir el pseudònim RC Christian va aparèixer en una empresa dedicada al granit,  a la rodalia d'Elberton, GA, demanant un pressupost. Van suposar que es tractava d'un sonat, i el van demanar un preu ridícul, pensant que el senyor "Christian" es resistiria. En canvi, el Sr. Christian va estar d'acord amb el preu. Atès que "Rose Cross Christian", també conegut com a "Christian Rosenkreuz", va ser el fundador de la societat mística de l'Ordre Rosa-creu, la firma només denota qui van ser els constructors.

Per descomptat, els conspiranoics de manual són incapaços de distingir un rosa-creu d'un maçó o fins i tot un jueu. I per a ells tots són els mateixos quan en realitat parlem d'organitzacions diferents. L'escultura portava inscrites deu guies en vuit idiomes moderns i un missatge curt a la part superior en quatre escriptures antigues. Feia 6 metres d'alçada i estava feta amb sis lloses de granit amb un pes total de 100 tones. Estaven alineades segons criteris astronòmics. A poca distància del conjunt, cap a l'oest, hi ha una llosa addicional on es poden llegir notes sobre la història i els objectius.

El dia 6 de juliol de 2022, el monument va ser parcialment destruït. Pel que sembla va haver-hi una detonació provocada per un grup d'aquest cristians conspiranoics. Més tard aquell mateix dia, les autoritats van enderrocar les parts restants de l'estructura, per por d'esfondraments.

El text en versió en espanyol diu així:

MANTENER LA HUMANIDAD A MENOS DE 500,000,000
EN EQUILIBRIO PERPETUO CON LA NATURALEZA
GUIAR SABIAMENTE A LA REPRODUCCIÓN MEJORANDO LA CONDICIÓN Y DIVERSIDAD DE LA HUMANIDAD
UNIR LA HUMANIDAD CON UNA NUEVA LENGUA VIVIENTE
GOBERNAR LA PASIÓN – LA FE – LA TRADICIÓN – Y TODAS LAS COSAS CON LA RAZÓN TEMPLADA
PROTEGER A LOS PUEBLOS Y NACIONES CON LEYES IMPARCIALES Y TRIBUNALES JUSTOS
PERMITIR A TODAS LAS NACIONES QUE SE GOBIERNEN INTERNAMENTE
RESOLVIENDO LAS DISPUTAS EXTERNAS EN UN TRIBUNAL MUNDIAL
EVITAR LEYES MEZQUINAS Y FUNCIONARIOS INÚTILES
BALANCEAR LOS DERECHOS PERSONALES
CON LAS OBLIGACIONES SOCIALES VALORAR LA VERDAD – LA BELLEZA – EL AMOR BUSCANDO LA ARMONIA CON EL INFINITO
NO SER UN CANCER EN LA TIERRA – DEJARLE ESPACIO A LA NATURALEZA 

Com es veu, es tracta d'un missatge místic de l'era de la moda new age i d'acord amb el pensament dels qui cuiden el planeta; va ser interpretat pels cristians conspiranoics integristes com un missatge provinent de les elits iIluminati que governen el planeta. No cal dir que els conspiranoics només els preocupa Occident perquè imaginen que els il·luminats i maçons, només controlen aquesta part, perquè Orient i els països àrabs estan deslligats amb la procreació i allà no hi ha ningú que controli el creixement de la seva població. Deu ser que els iIluminati no són tan poderosos amb aquests països àrabs!

Aquesta banda de sonats integristes ja té el que volia, algú ha arribat a dir que en aquelles pedres s'havien celebrat sacrificis i altres aberracions. La ignorància porta el feixisme de la mà.

Per saber-ne més: https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones
Els rosa-creu: https://ca.wikipedia.org/wiki/Rosa-Creu
Els illuminati: https://ca.wikipedia.org/wiki/Illuminati


 

© Manel Aljama (juliol 2022)
Escriptor, Editor, Proveïdor de Continguts Digitals i Formador de Tecnologies
©  Imatge Quentin Melson - Own work on Wikipedia  / Reuters

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris