Presentació de Mal Educada de Gemma Blat a l'Espai Betúlia

 


Amb uns presentadors de luxe: Iu Forn (convidat que no va poder arribar a temps), Maria Carme Roca, Montserrat Juliana i Isidre Sala vam quedar amb el somriure de l'autora, immortalitzat a la foto.

"El fet de sentir-se estimat, et fa sentir lliure" va comentar Maria Carme Roca com fet un element que es troba al llibre, que es percep. Un passat de barri, de mancances, però de molta llibertat.

"Quan l'acabes de llegir, acabes amb un somriure a la cara" diu Montserrat Juliana. 

La conclusió de l'autora:  "No sé si és un llibre d'autoajuda, però és un llibre que t'ajuda"

Divertit i còmic, dolç i també alguna pinzellada àcida, com una rosa, bella i algunes punxes per si algú s'equivoca, agosarat i políticament incorrecte. Vaig pensar un "llibre gamberro", però que per sobre de tot proclama la llibertat.

He tingut el plaer de participar en l'edició i publicació d'aquest llibre i puc dir tant, però em limitaré convidar-vos a la seva lectura. He gaudit fent la feina, a més d'estar immensament agraït a l'autora que m'hagués triat per fer aquesta tasca, un ja té una edat on també vol triar la feina que vol fer i en el meu cas, estimo la feina i la feina ha de ser digna de ser estimada, sens dubte, "Mal Educada" de Gemma Blat, és un llibre digne de llegir, digne d'estimar.

Web de l'autora:https://gemmablat.com/

"Mal Educada" el podeu trobar a les llibreries (Saltamartí de Badalona) i també en la plataforma Amazon. 

Cartell


© Manel Aljama (juny 2022)
Escriptor, Editor, Proveïdor de Continguts Digitals i Formador de Tecnologies

© Fotos Manel Aljama

 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris