dijous, 7 d’abril del 2022

Si m'enganyes per primer cop...


M'enganyes per primer cop, culpa meva; m'enganyes una segona vegada, culpa meva. No et donaré una segona oportunitat.

Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me. I'm not giving you a second time!

L'expressió "fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me " té l'origen al segle XVII. Trobada en un libre escrit per Anthony Weldon el 1651, La cort i el personatge del rei Jaume: Els italians tenen un proverbi: "Qui m'enganya una vegada, és culpa seva; però si dues vegades, és culpa meva".

© Publicat per Manel Aljama (març 2022)
Escriptor, Comunicador, Proveïdor de Continguts Digitals i Formador de Tecnologies

©  Manel Aljama per la infografia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per causa dels recents atacs de missatges publicitaris, els comentaris necessiten verificació.