Son les famílies


Són les famílies les que tapen bona parta, si no tots els casos de pederàstia. Si ens fixem en el que hem vist fins ara, ens trobem que els casos de pederàstia que es denuncien, és a dir que surten a la llum pública, han tingut lloc fa molts anys, en molts casos, vint o trenta anys. Surten, segurament perquè la víctima té encara el trauma present i de res va servir, el trasllat del pederasta i el silenci imposat per allò de "què diran?" La junta de l'escola o la jerarquia eclesiàstica (com fa als Estats Units d'Amèrica), afluixa uns calerons i aquí no ha passat res.

Amb el codi penal a la mà, el pederasta va a la presó sempre, perquè amb la llei vigent els delictes sexuals amb menors no prescriuen. Llavors, la hipocresia catòlica de tapar els casos no fa més que engreixar una bomba que al cap d'un temps, com es demostra, esclata i esquitxa a tots els implicats. Si s'arriba a judici, el pederasta és condemnat a un mínim de tres o quatre anys, però el que és segur, és que la víctima per res haurà recuperat la infància que un desgraciat degenerat li va robar.

La major part d'aquest tipus de delicte es dóna dins de l'Església catòlica, des del famós celibat obligatori. Només hi ha una manera de tallar amb aquest abús per evitar més casos i no és altra que tallar amb el delicte en el moment que es produeix. Però això, com dic al principi, depèn molt de les famílies que s'estimen més el silenci que la veritat, com si el silenci fos màgic per una violació.

© Manel Aljama (març de 2022)
Escriptor, Comunicador, Proveïdor de Continguts Digitals i Formador de Tecnologies 

© Vinyeta Quim, 2016

Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris

  1. P'lenament d'acord. La gran HIPOCRESIA de l'església i els seus dirigents. Ara ,alguns demanen perdo'. Massa tard' no hi ha d'haver perdó per aquest tipus de delictes. El papa emérit Ratzinger n'ha demanat. A bona hora!!!!!!+

    ResponElimina

Per causa dels recents atacs de missatges publicitaris, els comentaris necessiten verificació.