Eliminar la competència

Tant Rússia com Ucraïna són productors de cereals. Ucraïna és proveïdora de la Unió Europea a uns preus que Rússia no pot oferir.

A més, des de 2013 i amb el silenci i inacció d'Europa tenim:

2013: El Donbass (la República Popular de Donetsk i la República Popular de Lugansk), zones industrials i agrícoles pro russes que es declaren independents d'Ucraïna
2014: Península de Crimea -zona turística que dóna a la mar Negra- es declara independent d'Ucraïna. Annexionada per Rússia.

Hi ha qui diu que serà un conflicte amb armes atòmiques perquè diu que ho va llegir en les profecies I ara, és més senzill: Gran pujada de preus dels cereals fins a arribar a nivells mai vistos abans.  Mentre molts estats es desfan de zones de conreu perquè és més barat portar-lo de fora, i a més, poden fer promocions urbanístiques, ara hauran de menjar-se els maons! Tenim exemples al País Valencià amb els cítrics, a Castella-la Manxa. Sí el pa i el pinso de la ramaderia depèn d'una guerra, ves per on!

No sóc cap expert, però sempre he intentat analitzar i disseccionar les dades. Tampoc no he mirat cap profecia, però en certs mitjans econòmics dels de "bona tinta" ja s'avisava d'una fam i no per males collites com a l'edat mitjana, sinó per una guerra per eliminar la competència.

© Manel Aljama (març de 2022)
Escriptor, Comunicador, Proveïdor de Continguts Digitals i Formador de Tecnologies 

© Il·lustració trobada/rebuda per Internet. Autor no identificat

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris