Ja tinc fibra


Des de dilluns gaudeixo de la nova connexió de fibra amb la gestió de Som Connexió.
Però he rebut trucada de l'anterior proveïdor. Una contraoferta "baixada de pantalons" que amaga la trampa de permanència. Qui em trucava, volia una raó per al seu expedient. He explicat que el servei tan dolent en anys: ADSL de 20 amb menys de 1Mb reals i que no m'han fet cap oferta quan han passat la fibra.
En canvi, el molt ruc, apunta "Rechaza oferta". I quan ha començat a parlar malament de la companyia que em farà el servei, l'he dit que en 30 anys de feina m'havien ensenyat a defensar arguments i a no parlar malament del competidor. Tant se val. No tenia ni idea ni ha entès quins són els motius del canvi.
L'antiga companyia no entén que no vulgui canviar d'idea i em quedi pagant més del que m'oferien en la trucada.
Cert, pagaré més que la seva oferta, però MOLT MENYS del que pago ara. L'he volgut explicar que no era amb ZZ (poseu un rival) qui jo contractava el nou servei, sinó amb una COOPERATIVA CATALANA, que genera llocs de treball aquí.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris